“ILLA DE NOVA GUINEA. EL SEU PASSAT, LA SEVA ARQUEOLOGIA”

T’animes a participar en aquest curs?

Dies: Dijous 2, divendres 3, i els dijous 9 i 16 de juny de 2022 / 10:00 a 11:30h.

Nova Guinea, l’illa tropical més gran del món, sorprèn per la seva bellesa i vida vegetal. Paradís d’orquídies per a uns, d’imponents paisatges de muntanyes, selves, volcans i aigües turqueses per a altres, és en aquesta terra on trobem des de temps mil·lenaris, la llar dels pobles papús. En aquest curs, passat i present es fusionen per donar a conèixer el seu ric patrimoni oral, cultural i arqueològic. Recorrerem l’illa des del costat indonesi –Papua Occidental– fins a la seva província més oriental –Papua Nova Guinea–. En la sessió del divendres es projectarà el documental ‘Solo in Papua’ de Rai Puig. Ell mateix ens explicarà l’experiència viscuda a l’arxipèlag de Raja Ampat i a la Vall de Baleim.

Professorat: Dra. Victòria Medina Fernando i Rai Puig Roig

Lloc: Residència Universitària Maria, Reina de la Pau (C/ Bellafila, 4. 08002 Barcelona)
Preu: 50€ (4 sessions).  Dies: dijous 2, divendres 3, i els dijous 9 i 16 de juny de 2022 / 10:00 a 11:30h (no s’admeten inscripcions per a sessions individuals).
Modalitat: Presencial. Grup reduït. Es lliura documentació. Cursos per a adults. Places limitades.

Aquest curs s’inclou dins el projecte ‘Àgora’. La inscripció al curs dona dret a usar l’Aula d’Acollida Social i Digital (de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 15 a 18h) mentre duri l’activitat.

Més informació: agora@reinadelapau.com

Descarregar PDF

INSCRIPCIÓ ONLINE