Aquí teniu els passos necessaris per iniciar la vostra reserva a la nostra residència.
 1. Entrevista personal.
 2. Fitxa d’inscripció (demana-la per e-mail).
 3. Una foto.
 4. Còpia del DNI o passaport.
 5. Còpia de l’expedient acadèmic del darrer any.
 6. Còpia del comprovant dels estudis a realitzar, l’admissió i el pagament.
 7. Còpia del compte bancari i ordre de domiciliació bancària (SEPA).
 8. Còpia de la targeta sanitària (seguretat social o d’assistència sanitària privada).

Un cop lliurada correctament tota la documentació, i en el moment que s’indiqui, a fi de que la reserva sigui ferma, cal procedir:

 1. A l’ingrés de la matrícula de 370 euros a fons perdut. En cap caso serà retornada.
 2. I de la fiança de 912 euros. Serà retornada quan finalitzi l’estada segons la data consignada a la fitxa d’inscripció i un cop revisat l’estat de l’habitació i no s’hagin produït danys derivats de l’ús incorrecte de les instal·lacions o per distracció (per exemple: vessar alguna cosa sobre els mobles o el llit causant danys irreparables). Es cobraran els desperfectes i la neteja final. La fiança no cobrirà en cap cas el lloguer del darrer mes de contracte.

Una cop fets aquests pagaments no es retornaran sota cap concepte. Ni en cas de declinar la plaça, ni per no tenir la documentació personal en ordre, ni tampoc si s’abandona la residència abans de la data indicada en el full d’inscripció (sigui pel motiu que sigui), o en cas d’expulsió.

La transferència conjunta de matrícula i fiança es farà al compte corrent facilitat en un full a part, fent constar Residència Maria, Reina de la Pau i el nom complet de la resident. L'import dels pagaments ha de ser exacte i les despeses de la transferència han d'anar a càrrec de la sol·licitant.

 1. Poques places: Això assegura un ambient agradable per a l'estudi, sense distraccions. Es conforma una petita gran família.
 2. Seguretat: Un lloc segur, amb empresa de seguretat i càmeres de vigilància, amb una comunitat de germanes Dominiques de la Presentació que viuen a la mateixa casa i que poden atendre urgències les 24 hores del dia.
 3. Tranquil·litat: Silenci, llum, amplitud, bona companyia, t'asseguren la concentració que es necessita per a l'estudi.
 4. Neteja: A més de la neteja diària de totes les zones comunes, incloem la neteja setmanal de les habitacions amb canvi de llençols i tovalloles.
 5. Menjar casolà: Oferim una alimentació variada, preparada de manera casolana i equilibrada. Sigui de manera fixa tot el curs, sigui esporàdicament durant l'època d'exàmens o quan es requereixi.
 6. Ubicació: Al pur centre de la ciutat, al costat de l'ajuntament, amb una excel·lent comunicació i en un barri on trobaràs de tot i podràs gaudir de la seva bellesa.
 7. Molts serveis: La residència t'ofereix tot el necessari per viure confortablement i dedicar-te plenament als estudis, sense preocupacions.