Estades curtes

Pots reservar una habitació per a cursos de curta durada.

Condicions per a estades curtes

  • Benvinguda des d’ara a la nostra residència universitaria. Desitgem que gaudeixis de la teva estada.
  • Les Dominiques de la Presentació t’oferim viure al cor de la ciutat, en ple barri Gòtic, en un ambient amable, agradable, tranquil i modern, per sentir-se com a casa i ideal per estudiar. L’acollida és el nostre valor fonamental i si et quedes a dinar, gaudiràs de la nostra cuina casolana. 
  • Som una Congregació religiosa fundada l’any 1696 per Marie Poussepin a França. El nostre àmbit de missió es troba entre la parròquia, la sanitat, l’escola i la joventut. Per a més informació, pots visitar www.domipresen.com
Molt important (només aplica a les estades curtes)
- La residència tanca cada nit a les 00.00 hores i obre a las 07.00 hores del matí.
- La reserva inclou esmorzar variat, amb el següent horari: - De dilluns a divendres: de 07.00 hores a 09.00 hores. - Dissabte, diumenge i festius: de 09.00 hores a 11.00 hores.
- Les estades curtes (excepte al juliol) no contemplen l'ús de la cuina-menjador fora de l'horari d'esmorzar. Es disposa d'una sala a la planta baixa amb un microones i un escalfador d'aigua.
- Existeix la possibilitat de reservar el dinar a la casa, de dilluns a divendres no festius, amb el següent horari: de 13.30 a 14.30 hores. Sempre, el dia abans, s’ha d’avisar a quina hora es vol dinar.
 

Normes
- Cada resident rebrà una targeta magnètica o clau que li permetrà entrar a l’habitació i activar els llums. En cas de pèrdua de la targeta o averia per ús indegut s’abonaran 15 euros per la nova. Al sortir de la casa, cal deixar la targeta o clau a recepció.
- Cada resident establirà els seus horaris sense que això afecti a les altres residents o veïns. A partir de les 23.00 hores queda totalment prohibit fer soroll.
- L’entrada pot efectuar-se a partir de las 12.00 hores i fins a les 20.00 hores. El dia de sortida, les habitacions han de quedar lliures a las 10.00 hores. Disposem de consigna per a guardar l’equipatge fins a les 18.00 hores.
- Segons les normes vigents i per la vostra seguretat no està permès fumar, ni encendre espelmes ni encens a les habitacions ni a cap de les estances. Tots els espais tenen detector d’incendis i per tant en cas de fumar saltarà immediatament l’alarma.
- Queda prohibida l’entrada i consum de qualsevol substància il·legal i de begudes alcohòliques a la residència.
- Queda reservat el dret d’expulsió per aquelles que amb el seu comportament o el mal ús de les instal·lacions dificultin la convivència.

Reserva ara