Has triat estudiar a Barcelona. Les Germanes Dominiques de la Presentació t'oferim viure al cor de la ciutat, en un ambient tranquil, segur, agradable i modern. Com en família, amb el que això comporta de suport i responsabilitat. Ara que no estàs a casa teva, amb el teu grup d'amics, et proposem un lloc on et sentis a gust i còmoda. Un lloc perquè et sentis com a casa.

Oferim poques places per facilitar l'ambient d'estudi, en un entorn acollidor i agradable. Les nostres instal·lacions són modernes i disposen de totes les comoditats: habitacions amb bany, molt lluminoses; sales de TV, de música, d'informàtica i d'estudi; gimnàs; terrassa amb solàrium; biblioteca; capella; menjador amb una petita cuina; i internet per cable i wifi.

La residència està situada en ple centre de Barcelona, al costat de la plaça Sant Jaume (darrere de l'ajuntament), en una casa del segle XIX completament restaurada però guardant l'essència arquitectònica d'abans. Totes les habitacions tenen grans finestrals i molta llum. Comptem amb una espaiosa terrassa amb boniques vistes, ideal per estudiar, llegir i prendre el sol.